Iz Beograda za Kišinjev jeftino avionom

Hoću da putujem iz Beograda za Kišinjev jeftino avionom u avgustu. Potrebna mi je povratna karta. Koja je cena karte? Ljiljana Pavlović, Beograd

Posetilac: Ljiljana Pavlović, Beograd
Datum: 09.03.2020
Grupa: Avio karte

Iz Beograda za Kišinjev jeftino avionom


Poštovana gospođo Pavlović,

Kompanija Air Serbia počinje direktno da saobraća na liniji Beograd-Kišinjev-Beograd od 07. juna 2020. godine. Iz Beograda za Kišinjev jeftino avionom možete putovati i posetiti Moldaviju, nama blisku i malo poznatu zemlju. Cena POVRATNE avionske karte Iz Beograda za Kišinjev jeftino avionom sa svim taksama po putniku (izuzev takse za izdavanje avionske karte) i uključenim samo ručnim prtljagom do 8kg iznosi OD 138 EUR i može se kupiti već sada. Ukoliko Vam odgovara cena povratne avionske karte Beograd-Kišinjev-Beograd kontaktirajte nas što pre da bismo Vam proverili da li je u tim terminima cena ista . Za sve dodatno što Vas zanima u vezi teme Iz Beograda za Kišinjev jeftino avionom avionom pozovite nas na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put.

Red letenja na liniji Beograd Kišinjev



Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Kišinjev-Beograd će se odvijati u sledećim terminima:

- Iz Beograda za Kišinjev ponedeljkom i nedeljom sa polaskom u 00:20h i sletanjem u 03:20h.

- Iz Kišinjeva za Beograd ponedeljkom i nedeljom sa polaskom u 04:20h i sletanjem u 05:30h.

Rezervacija i kupovina avionske karte Beograd Kišinjev

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.